Circa 80 sneeuwpistes in Tirol

Genoeg goede ski pistes te vinden op wintersport Tirol Oostenrijk. Met circa 80 sneeuwpistes een groot gebied om op wintersport te gaan. Voor de beginner of voor de ervaren sneeuw sporter een perfect gebied om de wintersport te beoefenen. Voor het eerst naar de sneeuw dan zijn er ruim voldoende ski scholen om een skiles te volgen. Voordeel van het afreizen naar Tirol is dat u in 1 dag er naar toe rijd met de eigen auto.


Verschillende vormen van wintersport Tirol.

Natuurlijk is de bekendste manier van wintersport Tirol het skiën van de berg af. U gaat met de skilift omhoog en daalt af van de berg weer naar beneden. De diverse lengtes van skipiste maken uw afdaling zo lang als u wilt. Ook langlaufen word veel beoefend u stapt op een paar latten en gaat de omgeving ontdekken. Het snowboarden is meer voor de acrobaat in de sneeuw maar zeker als u rustig aan doet kan een snowboard een leuke wendbare ervaring zijn. Een afdaling van een rodelbaan mag u niet missen met een flinke snelheid gaat u in een rodel bakje al slalom naar beneden. Wilt u een rustig ritje door de mooie Oostenrijkse alpen in Tirol? Pak dan een arre slee.

Circa 80 wintersport gebieden

De skigebieden variëren van lengte hoogte en voorzieningen. Enkele leuke ski gebieden zijn Skiwelt WilderKaiser-Brixental SKI-Optimal Hochzillertal Zillertal Arena Pitztal Kühtai Ötztal Arena. De variatie is ruim in Tirol tot boven de 3000 meter zijn er zeer mooie wintersport gebieden. Ook de bekende wintersport plaatsen zijn voorzien van onze chalets in Tirol. In Kitzbühel staan circa 9 chalets/appartementen van 4 t/m 14 personen. Ook in Gerlos circa 10 wintersport accommodaties online te boeken. In geheel Tirol bieden we circa 650 chalets en vakantiehuizen aan. Met zelfs voor 60 personen een accommodatie in Angerberg Tirol Oostenrijk.