Wintersport in Salzburgerland.

In een dag kunt u rijden naar het wintersport gebied om te Skiën Salzburgerland. De route is het merendeel over de snelweg dat licht aan uw wintersport bestemming. Veel wintersporters willen nergens anders meer dan in dit gebied de wintersportvakantie vieren. Of u nu gaat skiën of snowboarden een van de grote skigebieden valt altijd wel in de smaak. Neem het bruisende Saalbach-Hinterglemm of het Salzburger Sportwelt die zeker bij de grotere gebieden horen. Met de wat minder steile bergen is het mogelijk om lange ritten te maken.


Leuke wintersport plaatsen.

Kaprun druk bezocht met winkels terrasjes en veel chalets en appartementen. Enkele wintersport bestemmingen Saalbach-Hinterglemm Großarl Zell am See Wald im Pinzgau Piesendorf Neukirchen am Großvenediger Goldegg en Mittersill. De chalets appartementen en vakantiehuizen variëren van 2 persoons tot wel 36 persoons accommodaties in het Salzburgerland. Vrijstaande wintersport chalets en chalets waar meerdere appartementen in zijn gebouwd.

Skiën Salzburgerland altijd plezier.

Veel mooie skipistes in de buurt van de wintersport chalets circa 250 accommodaties op slechts 500m van de skilift. En circa 200 skipistes met een lengte van 250km. En op 3000m vind u nog steeds onze accommodaties. In de meeste wintersport plaatsen zijn er chalets en andere accommodaties te vinden. U bekijkt en selecteert deze eenvoudig in ons wintersport systeem.